Kommentarer

Kære besøgende
I er velkommen til her på siden at skrive beskeder, kommentarer eller andet.

 

Med hexelig hilsen
Dannie Druehyld

7 Comments

 1. Annbrit

  Hej ja du er nok ved at være trætte af os fan . Men jeg er på et sted i mit liv hvor jeg har brug for et råd et meget vigtigt råd for mig iallefall så hvis der engang skulle være mulighed til at undskyld min frækhed , infrækhed det ville være en ære for mig at få en chance til at evt. Møde dig god dag til jer alle sammen kærlig hilsen annbrit Lindberg

 2. Ketil Bjerregård

  Hej engang mødte jeg dig i IC3 toget midt i Rold Skov. Jeg havde min 3 årige søn med og han larmede en hel del. Så sagde du nogle mærkelige ord, der i mine ører nærmest lød som en forbandelse. Det kan da ikke passe vel?

 3. Gina

  Hej Dannie,

  Jag var i en butik i Stockholm som 9-åring när jag fick välja en bok i en affär för min pappa. Jag valde din bok – Häxans Handbok.
  Som liten flicka tyckte jag att det var väldigt spännande och jag provade såklart att ge äpplen som legat i armhålan några nätter till pojkarna på min skola, fast ingen vågade äta dem. Tog alltid med en klyfta vitlök på flygresor.

  Boken har följt med mig och jag har tittat i den med jämna mellanrum. Men det är först nu 25 år senare som vuxen kvinna som jag kan förstå den och naturens magi. Jag vill bara tacka dig för att du skrev Häxans Handbok och jag kommer att ha den med mig resten av mitt liv.

  Hälsningar,
  Gina

 4. Christina.

  Dannie druehyld jeg har altid gerne villet hilse på dig siden jeg var barn. Hørte om dig fra min farmor, der bor i Kielstrup i Hobro. Jeg interesserer mig for hekse og magi og den slags – og naturen og dyr.

Skriv et svar